LES PATATES DE VILANOVA I LA GELTRÚ

Patates Piqué són les patates de Vilanova i la Geltrú, ciutat amb tradició marinera i marcada per la cultura mediterrània, que es troba en un punt estratègic entre Barcelona i Tarragona, al bell mig de la costa catalana.

Els valors de la mediterraneïtat són els que compartim plenament i ens motiven a fer unes patates fregides amb ingredients autòctons i un sabor autèntic, com les patates de xurreria.

​Vilanova i la Geltrú és una ciutat marcada pel mar, però també per una llarga tradició de pagesia, sínies i, en el darrer segle, d’indústria. La ciutat sempre ha tingut un tarannà dinàmic i emprenedor, basat primer en l’agricultura i el comerç marítim del vi (segles XVIII i XIX) i, després, en la industrialització del sector tèxtil (segle XIX). Actualment, Vilanova i la Geltrú manté una certa activitat agrícola, una flota pesquera de les més importants de Catalunya amb llotja de pescadors i, a més, cal afegir a la vessant industrial el ràpid desenvolupament del sector terciari i de serveis.

Les seves platges, la Rambla, la llotja, el port, el patrimoni, el mercat central i la cultura gastronòmica han fet d’aquesta ciutat, el bressol ideal perquè els residents i visitants gaudeixin de qualitat de vida, bon clima tot l’any i millor menjar.

Si encara no t’hi has passejat, no dubtis en venir a Vilanova i la Geltrú!

PER QUÈ ELS NOSTRES PRODUCTES?

Som fills de la cultura mediterrània. Ens agrada sortir de casa i compartir amb els amics el nostre temps lliure. No ens costa estar en una terrassa, en un bar o un restaurant compartint moments distrets, que moltes vegades són d’alegria.

​Vivim en una època marcada pel temps i la velocitat. Des que ens llevem fins que ens anem a dormir, omplim les hores de treball, responsabilitats i reptes quotidians. Sense adonar-nos, els dies passen i, sovint, cal trobar moments que ens ajudin a continuar amb el ritme.

​Som exigents i ens agrada menjar bé. Precisament per això, tenim bons hàbits gastronòmics que ens acompanyen a l’hora d’elaborar els nostres productes.

​Si estàs interessat a tenir la nostra gama de productes al teu establiment o bé distribuir-los, no dubtis en contactar en nosaltres, estarem encantats de treballar junts!

Descarrega el nostre catàleg

Subscriviu-vos al nostre newsletter!