AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

NOM DE L’EMPRESA

Raó social: PRODUCTES PIQUÉ S.L.
NIF: B62307988
Adreça: Ronda Ibèrica, 10-12, Nau D – 08800 – Vilanova i la Geltrú – BARCELONA
Telèfon: 938 938 909
Email: info@patatespique.com
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 32769, Foli 213, Full B-216692, Inscripció 7a, Epígraf:1-6121

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre PRODUCTES PIQUÉ S.L. amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’usuari queda informat i accepta que l’accés al present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb PRODUCTES PIQUÉ S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de PRODUCTES PIQUÉ S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web, ni tan sols citant les fonts, excepte consentiment per escrit de PRODUCTES PIQUÉ S.L.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

PRODUCTES PIQUÉ S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web, podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

PRODUCTES PIQUÉ  S.L. no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de PRODUCTES PIQUÉ S.L. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de PRODUCTES PIQUÉ S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.