QUI SOM?

LES PATATES DE VILANOVA I LA GELTRÚ

QUALITAT I TRADICIÓ EN ELS NOSTRES PRODUCTES

Som fills de la cultura mediterrània. Ens agrada sortir de casa i compartir amb els amics el nostre temps lliure. No ens costa estar en una terrassa, en un bar o un restaurant compartint moments distrets, que moltes vegades són d’alegria.

Vivim en una època marcada pel temps i la velocitat. Des que ens llevem fins que ens anem a dormir, omplim les hores de treball, responsabilitats i reptes quotidians. Sense adonar-nos, els dies passen i, sovint, cal trobar moments que ens ajudin a continuar amb el ritme.

Som exigents i ens agrada menjar bé. Precisament perquè som mediterranis, tenim bons hàbits gastronòmics que ens acompanyen a l’hora d’elaborar les nostres patates fregides. Cada vegada més, valorem que els productes siguin de l’entorn més proper.

Si és casolà, a veure qui el pot millorar!

QUE FEM?

T’OFERIM PATATES DE XURRERIA PER COMPARTIR EN ELS TEUS MOMENTS

Hi ha qui diu que fem patates fregides i, a primera vista, és veritat! I hi ha qui té el sentiment que fem alguna cosa més. Conreem, collim, pelem i fregim patates de temporada. Però unes patates xips que neixen de terres situades molt a prop del mar i acaben rodejades d’amics en petits moments quotidians.

Cada vegada que s’obre una bossa de Patates Piqué, s’obre un moment compartit.

A Patates Piqué, vetllem perquè la procedència de les nostres patates, sempre de temporada, siguin de proximitat i de pagesos responsables. Les collim amb delicadesa i les preparem per fregir en oli de qualitat i al mètode tradicional. Som fidels als valors mediterranis i a la cultura del bon menjar.

A Patates Piqué ens agrada formar part del dia a dia, de les petites trobades quotidianes que ens ajuden a trencar amb la rutina i a desconnectar, d’aquells moments autèntics i irrepetibles. Volem que en gaudeixis amb la tranquil·litat de que els nostres productes són saludables i seleccionats amb cura per oferir-te la millor qualitat i sabor.

D’ON SOM?

SOM FILLS DE LA MEDITERRÀNIA

Patates Piqué són les patates de Vilanova i la Geltrú, ciutat amb tradició marinera i marcada per la cultura mediterrània, que es troba en un punt estratègic entre Barcelona i Tarragona, al bell mig de la costa catalana. Els valors de la mediterraneïtat són els que compartim plenament i ens motiven a fer unes patates fregides amb ingredients autòctons i un sabor autèntic, com les patates de xurreria.

Vilanova i la Geltrú és una ciutat marcada pel mar, però també per una llarga tradició de pagesia, sínies i, en el darrer segle, d’indústria. La ciutat sempre ha tingut un tarannà dinàmic i emprenedor, basat primer en l’agricultura i el comerç marítim del vi (segles XVIII i XIX) i, després, en la industrialització del sector tèxtil (segle XIX). Actualment, Vilanova i la Geltrú manté una certa activitat agrícola, una flota pesquera de les més importants de Catalunya amb llotja de pescadors i, a més,  cal afegir a la vessant industrial el ràpid desenvolupament del sector terciari i de serveis.

Les seves platges, la Rambla, la llotja, el port, el patrimoni, el mercat central i la cultura gastronòmica han fet d’aquesta ciutat, el bressol ideal perquè els residents i visitants gaudeixin de qualitat de vida, bon clima tot l’any i millor menjar.

Si encara no t’hi has passejat, no dubtis en venir a Vilanova i la Geltrú!

PRODUCTES

CONTACTE

PER QUALSEVOL PREGUNTA O CONSULTA

0 + 2 = ?